Event & Bemanning

Behöver ni kompetent personal till event och konferenser såsom kock, serveringspersonal, värdar och värdinnor? Vi har erfaren personal som kan komma till din arbetsplats för att ge dig den bästa servicen. Vi jobbar med professionell personal som levererar det där lilla extra. Service är vårt motto!

Av tidigare varierande erfarenheter med att ha arbetat med event & bemanning för olika slags uppdragsgivare, där vi hjälpt till med att planera fester, möten, konferens, underhållning, så vet vi att kunden oftast vet vad den vill ha. Men ofta räcker inte tiden till att binda ihop det hela. Där kommer Mr Butler in i bilden! Vi tar emot dina önskemål och tar fram bästa helhetslösningen utifrån detta. Behöver ni även mat, fika eller tilltugg till ert event? Läs mer om vad vi på Mr Butler kan erbjuda under ”Lunch & Catering”.

Mr Butlers erfarenhet och det breda kontaktnät vi har arbetat upp, gör det lättare för oss att få fram det bästa alternativet. Vi på Mr Butler lägger ner tid att hitta det du vill ha, oavsett om det är en enkel leverans på frallor, till ett stort arrangemang. Vi lägger lika stor vikt på alla våra uppdrag.

Inom kort kommer Mr Butler även kunna erbjuda ett bredare utbud på bemanning för varierande verksamheter.

Vill du veta mer? Kontakta oss för ett personligt möte.