Om oss

Mr. Butler at your service

Mr Butler är ett serviceföretag som jobbar med att förenkla vardagen för företag. Mr Butler tillhandahåller tjänster och paketlösningar som gör din arbetsmiljö och företagskultur lite enklare. Tillsammans med er skräddarsyr vi tjänster utifrån era behov.

Historik / Affärsidé

Under alla våra år inom servicebranschen upptäcktes efterfrågan av ett företag som kan tillhandahålla tjänster på en och samma plattform. Därmed föddes idén till Mr Butler. Vi inspirerades av den brittiska butlerkulturen då vi av en slump träffade på en äldre herre under en resa till London. Hans berättelse var fascinerande då han under hela sitt liv arbetat som butler hos en familj i södra England. Han pratade med en sådan passion och hängivenhet till sitt yrke och familjen han arbetat för. En servicekänsla som i dagens samhälle är saknad.

Mötet med denna herre fick oss att förstå innebörden av ordet service och den känslan han förde över till oss vill vi nu sprida vidare, den sanna Butlerandan. Så vill jag ge vårt ödmjukaste tack till Edward, mannen som inspirerade oss att skapa konceptet Mr Butler.

Vår vision

Vi på Mr Butler vill få ditt förtroende.

När du anlitar oss skall det gå enligt plan och skulle något gå fel har vi alltid en annan lösning att erbjuda. Prio ett är att ge dig möjlighet att lägga din kvalificerade tid på det du gör bäst, för att göra det bästa för ditt företag. Vi lägger vår kvalificerade tid på dig, för att du ska få den ro att göra ditt jobb och inte behöva lägga tid på det som bara står i vägen.

Vår vision är att skräddasy tjänster till ditt företag och skapa en relation förenat med ett unikt förtroende, kvalité och service.