Dark

Light

Dark

Light

Scroll to top
Kontakt
kolgruvegatan 10,
417 01, Göteborg
info@mrbutler.se
+46(0)73-3468750

Bemanning & Rekrytering

Behöver ni kompetent personal till event och konferenser såsom kock, serveringspersonal, värdar och värdinnor? Vi har erfaren personal som kan komma till din arbetsplats för att ge dig den bästa servicen. Vi jobbar med professionell personal som levererar det där lilla extra. Service är vårt motto!

Bemanning

Av tidigare varierande erfarenheter med att ha arbetat med event & bemanning för olika slags uppdragsgivare, där vi hjälpt till med att planera fester, möten, konferens, underhållning, så vet vi att kunden oftast vet vad den vill ha. Men ofta räcker inte tiden till att binda ihop det hela. Där kommer Mr Butler in i bilden! Vi tar emot dina önskemål och tar fram bästa helhetslösningen utifrån detta.

Rekrytering

Mr Butlers erfarenhet och det breda kontaktnät vi har arbetat upp, gör det lättare för oss att få fram det bästa alternativet. Vi på Mr Butler lägger ner tid att hitta det du vill ha, oavsett om det är en enkel leverans på frallor, till ett stort arrangemang. Vi lägger lika stor vikt på alla våra uppdrag.

Inom kort kommer Mr Butler även kunna erbjuda ett bredare utbud på bemanning för varierande verksamheter.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen.