Dark

Light

Dark

Light

Scroll to top
Kontakt
kolgruvegatan 10,
417 01, Göteborg
info@mrbutler.se
+46(0)73-3468750

Om Oss

Om Mr.Butler

För Mr Butler är kundupplevelsen viktigast. Här jobbar man med att förenkla vardagen för företag. Vår Butlers är representanter för företag som anlitar oss. För oss är det allra viktigast att konsumenten får en riktig butler upplevelse.

Vår Historia

Under alla våra år inom servicebranschen upptäcktes efterfrågan av ett företag som kan tillhandahålla tjänster på en och samma plattform.

Efter en lång arbetsdag satt kollegorna i en engelsk bar mitt i Göteborg. Diskussionerna om hur man kan lyfta kunderna ännu mer tog fart. Därmed föddes idén till Mr Butler.  Vi inspirerades av den brittiska butlerkulturen och från kärleken till Batman kom tankarna med Alfred, Batmans butler som såg till att Batman skulle vara det han var. Vi ville visa innebörden av ordet service och den känslan som den för.

Vision

Vi på Mr Butler vill göra vardagen enklare för företag. För oss är en ”Butler upplevelse” något som alla bör ha tillgång till. Livet hade varit fantastiskt om du kunde be en Butler lösa dina ärende. Det lilla extra när man behöver transporttjänster eller personal är svårt att kunna mäta eller hålla koll på. Detta är i vårt DNA. Vi vill göra vardagen roligare för konsumenter och enklare för företag som anlitar oss.

Affärsidé

Mr Butler jobbar med att förenkla vardagen för företag. Mr Butler tillhandahåller tjänster som gör din arbetsmiljö bekvämare och tillbringar mer ro till arbetet. Vi erbjuder bemanning, transport och conciergetjänster till företag.  Tillsammans med er skräddarsyr vi tjänster utifrån era behov.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen.