Dark

Light

Dark

Light

Scroll to top
Kontakt
kolgruvegatan 10,
417 01, Göteborg
info@mrbutler.se
+46(0)73-3468750

Tjänster

Mr Butler erbjuder kompetenta chaufförer och lagerpersonal till företag. Vi jobbar med professionella Butlers som levererar det där lilla extra. Service är vårt motto!

Vår erfarenhet och det breda kontaktnät vi har arbetat upp, gör det lättare för oss att få fram det bästa alternativet. Vi på Mr Butler lägger ner tid att hitta det du vill ha, oavsett om det är en enkel leverans på frallor, till ett återkommande uppdrag med flera stopp. Vi lägger lika stor vikt på alla våra uppdrag.

Vill du veta mer? Kontakta oss för ett personligt möte.

Mr Butler Transport är tillgängligt för dina uppdrag. Vår affärsidé är att erbjuda kvalitativa transportlösningar med tillhörande servicetjänster, för ökad effektivisering.

I fordonsflottan finns cyklar, skåpbilar samt lätta lastbilar. Vi har både kylbilar och skåpbilar för att tillhandhålla transporttjänster.

Mr Butler specialiserar sig på Last-mile leveranser inom Göteborgsområdet.

Vi löser Era distributionsbehov flexibelt och effektivt, och kan om så önskas även erbjuda kompletta logistiklösningar för hela Ert företag. Vi tillhandahåller helt enkelt den lösning som våra kunder efterfrågar. Vi är noga med att växa säkert för att kunna delge er bästa service.

Färskt frukt och frukost som levereras direkt till er arbetsplats! När du abonnerar på fruktkorgar från Mr Butler så är det vi som gör jobbet. Det enda du och dina kollegor behöver göra är att njuta av jobbet.

Mr Butler kan även leverera fika, tilltugg, luncher och catering till ert företag. Har du särskilda önskemål? Vi kan skräddarsy en lösning just för dig. Kontakta oss för att veta mer om våra tjänster.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen.